Audi MMI   MMI-bedieningseenheid   Adresboek  Adresboekvermeldingen importeren
Geldt voor wagens: met autotelefoon of mobiele-telefoonvoorbereiding
U kunt in een bestaande vermelding in het adresboek een telefoonnummer importeren.
Voorwaarde: er wordt een nieuwe vermelding in het adresboek aangemaakt Link of een bestaande vermelding in het interne geheugen van de MMI wordt bewerkt Link.
Draai-/drukknop op Telefoonnummers draaien en indrukken.
Draai-/drukknop op Nieuw telefoonnummer draaien en indrukken. Op het MMI-scherm verschijnt het ingaveveld.
Draai-/drukknop op Nummer draaien en indrukken. Op het MMI-scherm verschijnt het letter-/cijferscherm.
Draai-/drukknop op Lijst draaien en indrukken Afb.1. Op het MMI-scherm verschijnt het menu Importeren uit Afb.2.
Draai-/drukknop op een oproeplijst draaien (bv. Gekozen nummers Afb.2), waaruit het telefoonnummer geïmporteerd moet worden, en indrukken. Op het MMI-scherm verschijnt een lijst met telefoonnummers.
Draai-/drukknop op een telefoonnummer draaien en indrukken. Het telefoonnummer wordt in de adresboekvermelding overgenomen en automatisch opgeslagen.
Natuurlijk kunt u een telefoonnummer ook direct via het letter-/cijferscherm in het veld Nummer ingeven, zonder de importfunctie te gebruiken.
Als de functies grijs worden weergegeven, controleer dan of de autotelefoon ingeschakeld is, uw mobiele telefoon in de autotelefoon aangeleerd is en of de simkaart in de simkaartlezer resp. de bedieningshoorn* voor de autotelefoon geplaatst is. Controleer ook, of er wel telefoonnummers in de oproeplijsten van uw autotelefoon, mobiele telefoon of de simkaart zijn opgeslagen.
Aanwijzing
Bij wagens met mobiele-telefoonvoorbereiding* is de importfunctie afhankelijk van de mobiele telefoon. Grijze functies kunnen niet worden gekozen.